Wie zijn wij

Wie zijn wij

Wij zijn gestart in augustus 2000.  We begonnen met 6 mensen aan de Lansinkveste waarna we na 1 jaar verhuisden naar de Amarilstraat waar we 10 jaar hebben gezeten.  We zijn gegroeid en weer gekrompen.

In 2011 zijn we verhuisd naar de Campus.  Een prachtig pand aan de A1.  We hebben een prachtige spreekkamer met een groot scherm waar we samen met onze klanten de adviezen en portefeuilles doorlopen.

We hebben in 2002 Soluna MKB opgericht welke zich volledig richt op het MKB. Deze hebben we in 2007 verkocht

In 2003 hebben we The Chain-Company opgericht. Een combinatie tussen een Detacheringsbedrijf en een Advieskantoor op het gebied van arbeidsvoorwaarden en bedrijfsverzekeringen. Dit bedrijf hebben we ook verkocht in 2008

Eind 2017 hebben we het assurantiekantoor Gerard Oude Groeninger overgenomen.  De 2 medewerkers, Femke en Carla zijn meegekomen zodat we zowel de klanten van Soluna als de klanten van GOG nog beter kunnen servicen.

Onze klantenbestand is bijna verdubbeld en ons schadeportefeuille verdrievoudigd.

De komende jaren zullen we met  meer schadeadvieskantoren samenwerkingen aangaan om in de regio een sterke partner voor onze klanten te worden op het gebied van al onze dienstverleningen voor zowel particulieren als zakelijk: