Wie zijn wij?

Wij zijn gestart in augustus 2000. Ondertussen alweer 21 jaar geleden. We zijn begonnen met 5 mensen aan de Lansinkveste waarna we na 1 jaar zijn verhuisd naar de Amarilstraat, waar we 10 jaar hebben gezeten. In 2011 zijn we verhuisd naar de Campus Businesscenter. Een prachtig pand langs de A1. In 2021 zijn we verhuisd naar het iconische pand aan de Deldenerstraat/Mitchamplein. Bij veel Hengelo’ers bekend als “Hotel De Kroon”

Wij staan met 5 medewerkers u graag te woord en helpen u daar waar mogelijk.

We zijn een allround kantoor en hebben een mooi netwerk van bedrijven die ons helpen om u te helpen.  Wij ontzorgen, zijn onafhankelijk en pro-actief. De laatste jaren hebben we enkele mooie assurantiekantoren overgenomen, waarmee we onze kennis en kwaliteit verder vergroot hebben.

Er is geen vraag waarmee we u niet kunnen helpen.

Henk van Wezel

Financieel planner | Hypotheekadviseur

Franz van Stuivenberg

Hypotheekadviseur | Vermogensadviseur | Ondernemerscoach

Danielle Kuiper

Verzekeringsspecialist

Antoinette Scholten

Hypotheekadviseur

Vacature

Relatiemanager

Waar kunt u ons vinden?

We zijn verhuisd naar een wel heel bekend pand in Hengelo. Hotel de Kroon werd rond 1875 gebouwd als herenhuis. In 1922 werd het pand verbouwd tot café. In de periode 1926-1931 werd het omgevormd tot een hotel. In die tijd kreeg het ook de naam De Kroon. Sindsdien is het een herkenbaar baken aan één van de invalswegen van de stad. Uiteindelijk komt het pand in 2011 op de lijst van gemeentelijke monumenten om sloop te voorkomen. Nu zijn wij erin gehuisvest.

‘DE KROON’ OP ONS WERK!